Меню сайту
Категорії розділу
Новини [107]
Карта
Наше опитування
Оцініть будь-ласка наш сайт
Всього відповідей: 20
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Новини » Новини

РОДИННЕ СВЯТО
27.03.2015, 17:30


        «До бабусі й дідуся завітала осінь золота»

        20 березня 2015 року класний керівник  4 класу Шпитко М.М. провела родинне свято, на яке завітали бабусі та дідусі з Білоберізки, Хороцево, Барвінково, Довгополя, Верховини.

         У наш час, коли батьки часто їдуть працювати далеко від дому, саме вони стають онукам другими батьками. В будь-якій ситуації готові підставити своє плече підтримки дітям і онукам. Дідусь і бабуся – хранителі звичаїв та обрядів, невтомні трудівники, цікаві казкарі.

         В цей день онуки та діти висловлювали їм свою любов і повагу. Школярі декламували вірші, виконали  пісні «Бабуся і дідусь», «Бабусині курчата», «Посмішка», «Золоте весілля». Прозвучала колискова у виконанні бабусі. Усмішки викликали інсценізації вірша «Голубочки», жартівливої пісні про варенички. Дідусі змагалися з онуками у конкурсі «Хто швидше посортує квасолю», а бабусі годували внучат манною кашею із зав’язаними очима.

        Свято подарувало учням та їх рідним багато незабутніх вражень. Кожне слово, кожний вірш, кожна пісня звучали в цей день дуже щиро, бо були звернені до найулюбленіших і найрідніших  людей. До тих, хто недоспав, заколисуючи їх, хто переживав за їх порізаний пальчик, хто радів їх найменшій перемозі. Бабусі й дідусі  з задоволенням спостерігали за виступами своїх онуків і щиро аплодували юним талантам. На завершення Марія Миколаївна побажала всім, щоб у кожній сім'ї та нашій великій шкільній родині завжди панувала любов і повага.

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: школа | Теги: білоберізька школа, сайт Білоберізької школи, білоберізька ЗОШ І-ІІІ ступенів, сайт Білоберізької ЗОШ
Переглядів: 522 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Точний час
Календар
Погода
Друзі сайту
  • Відділ освіти РДА
  • ІФОІППО
  • ІСУО
  • МОН України